NieuwsDatum: 16-01-2012
DE MOEDT erkend leerbedrijf!

De Moedt Gevelspecialist kijkt naar de toekomst

De gevelspecialist DE MOEDT heeft als bedrijf een gestage groei doorgemaakt. DE MOEDT is uitgegroeid tot een goede speler in de markt van renovatie in Westland, Delfland, Rijnmond, Haaglanden en omstreken.

Particulieren, VVE , aannemers en vastgoedbeheerders vinden tegenwoordig steeds makkelijker de weg naar ons, dit komt dat wij inspelen op de toekomst en dat we onze kwaliteitsfilosofie blijven nastreven binnen alle geledingen in ons bedrijf aldus; Rinus de Moedt.

Onze toekomst is de jeugd van het Westland. De Moedt is daarom gestart met een toekomstbeleid dat gericht is op deze doelgroep. Jongeren krijgen de kans om kennis te maken met ons ambachtelijk werk.

Onze werknemers beschikken over jarenlange praktijkervaring en dat brengen we graag over aan de jongeren. Om dit in goede banen te leiden zijn een aantal van onze medewerkers gestart met de opleiding leermeester bij Fundeon.

Fundeon erkent organisaties als leerbedrijf voor de bouw- en infrasector.
De erkenning van leerbedrijven gebeurt op basis van een erkenningsregeling.
Fundeon beoordeelt aan de hand van deze regeling of bedrijven en organisaties erkend leerbedrijf kunnen worden en blijven.

De Moedt Gevelspecialist voldoet aan de erkenningsregeling en is door Fundeon officieel erkend als een erkend leerbedrijf.

Jan de Groot (Fundeon) overhandigt aan Rinus en Rob de Moedt (De Moedt Gevelspecialist)
het erkenningsbord van fundeon.

Zie alle items
01-03-2016 De Moedt beschikt over nieuw straalapparatuur Torbo systeem

12-02-2016 Gevel Impregneren?

03-01-2016 Waarom onderhoud aan uw gevel

Meer nieuws